Hardeman Joosten

alttxt
Gratis offerte aanvragen!

Wij leggen uw vloer maar op één manier; zoals het hóórt!

Exterieur

uw tegel en natuursteenspecialist

Uw tuin als verlenging van uw woonkamer…. Met een aantrekkelijk terras creëert u nog meer woonplezier. Natuurlijk stelt de natuur wel bijzondere eisen aan de materialen. Welke steen is vorstbestendig en op welke manier moeten de tegels gelegd worden om vorstschade te voorkomen? Wij hebben met onze grote ervaring de juiste antwoorden op dit soort vragen.

Gevelplint opvallend accent
Steeds vaker worden we gevraagd een gevelplint aan te brengen. Dan voorzien we de onderste 60 cm. van uw gevel met bijvoorbeeld Belgisch of Chinees hardsteen. Deze plint van ca. 2 cm dik kunnen wij over de bestaande gevel (baksteen of stucwerk) aanbrengen en nauwkeurig afwerken met een voeg of een schuin topplintje. Door te kiezen voor een trap of bordes van hetzelfde materiaal ontstaat een harmonieus geheel.

Winkels en bedrijfspanden
Ook winkels willen graag al via hun pui communiceren met de klant: ‘wij onderscheiden ons’ en ‘wij kiezen voor natuurlijke materialen’. In het huidige consumententijdperk maken onderscheidende details en duidelijke statements het verschil. Een mooie natuurstenen gevelbeplating geeft zowel een verzorgde als een duurzame uitstraling. Hetzelfde geldt voor kantoren en bedrijfshallen.

Alleen topmaterialen
Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit materialen. Mede daarom stáán we ook voor het eindresultaat!

Exterieur foto’s